• image3
  • image
  • image1
  • image4
  • image
  • image2

 

Wat heeft recreatiecentrum Van Harte je te bieden?

Een vakantie bij recreatiecentrum Van Harte is geschikt voor iedereen. Je kunt hier niet alleen genieten van een weldadige rust en helemaal ontspannen, maar het is ook de perfecte omgeving om mooie wandelingen en fietstochten te maken. Voor zowel jong als oud is Recreatiecentrum Van Harte Vakanties de ideale plek om wat tijd door te brengen met je familie of vrienden. Maar wat heeft Recreatiecentrum Van Harte Vakanties je allemaal te bieden en welke leuke activiteiten kun je hier doen?

In het bos

Recreatiecentrum Van Harte is gelegen in een bosrijke omgeving waar heidevelden, vennetjes en heuvelgebieden de omgeving omtoveren tot een paradijs. Wie van natuur houdt, is hier zeker op zijn plek. Mocht je even van het park af willen, kun je ook één van de twintig tuinen bezoeken bij de Luie Tuinman. Hier kun je prachtige tuinwandelingen maken en tevens uitleg krijgen van een gids. Ook vogelpark Ruinen is een ideaal dagje uit voor wie van natuur en rust houdt.

Naast rustgevende natuurparken heeft Recreatiecentrum Van Harte Vakanties natuurlijk nog veel meer te bieden. Je kunt hier ook actief en sportief aan de slag! Een intensieve fietstocht door de bossen, een huifkartocht door het gebied of een rondvaart door Giethoorn met een aangepaste boot. Het kan allemaal.

Culturele uitspattingen

De meeste mensen houden natuurlijk wel van een beetje cultuur. En dat vind je volop bij Recreatiecentrum Van Harte Vakanties. Zo kun je je laten verrassen door ’t Huus met de Belle, waar streekproducten worden getoond en verkocht, een bezoekje brengen aan de Landgoedwinckel, waar je de leukste en meest originele cadeaus en souvenirs kunt vinden, of langsgaan bij het Blikmuseum, waar je terug gaat in de tijd en kunt genieten van een mooie geschiedenis en heerlijke lekkernijen. Nog vele andere leuke activiteiten kun je vinden op deze website onder Activiteiten en zijn eenvoudig te vinden bij de receptie!

 

Contact

van Harte Recreatiecentrum
Ruinerweg 18
7932 PD, Echten
0528 251221
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

@van Harte

De "H"van Herbert von Karajan! De enige dirigent die deze Adagio van Peer Gynt zó dirigeerde! Drama, zoals drama... http://t.co/ajESh53ewu
Ik heb van de week kennis gemaakt met een heel leuk bedrijf! Echt de moeite waard eens te gaan buurten, jongens ;-) http://t.co/yIJ37UviCv
Scroll to top
Sitemap