Ruinerweg 18
7932 PD Echten
vanharte
Tel. 0528 251221
Fax 0528 251494 KvK: 040670530000
Zoeken  
Sitemap
Links

Welkom bij van Harte Recreatiecentrum!

U kunt bij ons kiezen uit 3 moderne vier sterren groepsaccommodaties voor twaalf personen, deze zijn volledig aangepast en uitermate geschikt voor groepen uit de zorgsector.
Tevens beschikken wij over een vierde, minder aangepaste groepsaccommodatie.        
Voor kleinere groepen verhuren wij ook aangepaste bungalows.

Wij helpen u graag bij de vijf V's;
Verblijf, Vervoer, Vermaak, Verzorging en Vertering.
We hebben de juiste contacten om op deze vijf punten een passende advies of oplosssing op maat voor uw bewonersvakantie te kunnen aanbieden.

Direct achter ons park begint het verharde mindervaliden natuurpad voor onze rolstoelgebonden gasten.park fronteethoek beuk

.badkamer 13

Bijna alle accommodaties zijn volledig aangepast en beschikken uiteraard over het I.T.S. (internationaal toegankelijkheids symbool). Alles is gelijkvloers, drempelloos en heeft brede deuren. Er zijn per groepsaccommodatie twee grote  badkamers met invalidentoilet en douchezit. Er staan vier electrische hoog/laag bedden met incontinentiematrassen en onrusthekken. Po-stoelen, tilliften en douchebrancards zijn ook aanwezig. Ook zijn er twee ‘gewone’ toiletten.

Klik hier voor onze lijst met aanpassingen per accommodatie.keuken 10-13

De groepshuizen beschikken over een volledig ingerichte keuken met onder andere magnetron, oven en vaatwasmachine. U kunt zelf koken maar de maaltijden ook via ons laten verzorgen.

Bent u een groep uit het speciaal onderwijs, klik hier voor meer informatie.In de acht slaapkamers per accommodatie staan één of twee bedden. dekbed- en handdoekpakketten kunt u bij ons huren (s.v.p. tijdig reserveren) of zelf meenemen. Door middel van stapelbedden is het maximum aantal personen eventueel uit te breiden.In onze accommodaties staan breedbeeld tv.’s , dvd en stereoinstallaties. De terrassen bij de huizen zijn voorzien van voldoende tuinmeubilair.Wij zullen ons uiterste best doen om uw wensen te vervullen. Klik hier om te zien wat we voor u kunnen regelen.

Bij afspraak is het mogelijk de accommodatie van tevoren te bezichtigen.

 

 We beschikken over alle vereisde vergunningen en laten alle noodzakelijke controles uitvoeren. Klik hier om te zien hoe we proberen uw veiligheid gedurende een verblijf in een van onze accommodaties te waarborgen.Wilt u weten of de accommodatie van uw keuze nog vrij is of een on line reserveringsaanvraag plaatsen?

Klik hier voor 'de Berk',  maximaal 16 personen
Klik hier voor 'de Beuk', maximaal 20 personen
Klik hier voor 'de Eik',    maximaal 20 personen
Klik hier voor 'de Iep',   maximaal 20 personenSGAD Logo klein
Wij zijn lid van de Samenwerkende GroepsAccommodaties Drenthe, de SGAD een samenwerkingsverband van meer dan 40 kwalitatieve groepsaccommodaties in alle soorten en maten. Klein of groot, van eenvoudig tot luxe Een ding hebben ze gemeen; veel kwaliteit voor een redelijke prijs. Een verblijf op een van onze bedrijven geeft u de garantie van kwaliteit, goed gastheerschap en uitstekende service!


nbav nw

Wij zijn aangesloten bij de NBAV, de Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties.  Klik op de naam voor meer informatierecronpicture Meer service en advies over aangepaste accommodaties vind u bij picture vakanties. klik hier voor meer info.


 
Change language:
Deutsch

Zorg / Onderwijs
Gezinnen
Groepsaccommodatie

Sitemap