Ruinerweg 18
7932 PD Echten
vanharte
Tel. 0528 251221
Fax 0528 251494 KvK: 040670530000
Zoeken  
Sitemap
Links

Welkom bij van Harte Recreatiecentrum!

Recreatiecentrum Van Harte is  omgeven door bossen, vennen en heide en ligt tussen de dorpen Echten en Ruinen in Zuid-west Drenthe. Klik hier voor meer informatie over de boswachterij Ruinen.
Bij van Harte heeft u een grote keuze uit vele leuke activiteiten, zodat jong en oud, rustzoekers en actievelingen het maximale aan ontspanning kunnen halen uit een kort of lang verblijf in Drenthe.eik front

Wij beschikken over vier moderne viersterren groepsaccommodaties. Drie ervan zijn voor groepen tot 20 personen en één ervan voor groepen tot 16 personen.

De groepshuizen zijn voorzien van voldoende ruime badkamers en toiletten. Verder een volledig ingerichte keuken met o.a. magnetron, oven en vaatwasmachine.
U kunt zelf koken maar ook de maaltijden via ons laten verzorgen.
U kunt bij ons terecht voor adressen van restaurants en cateringbedrijven.
TV’s, video- en stereo-installaties zijn aanwezig. In de huizen staan 16 of 20  bedden, waarvan enkele stapelbedden. Wij hebben 8 slaapkamers per accommodatie. Op de bedden zijn allemaal één persoons. Het aantal twee persoons kamers is voor de Berk 4, voor de Beuk, de Eik en de Iep 6. Laken-, keuken- en/of handdoekpakketten zijn bij ons te huur of kunt u zelf meebrengen.In de groepsaccommodaties staan twee ledikantjes en kinderstoelen voor de kleinste gasten. De terrassen bij de bungalows zijn voorzien van voldoende tuinmeubilair.
Wilt u wel met collega’s, vrienden of familie een weekend verblijven maar wenst u meer privacy? Bij ons kunt u ook bijvoorbeeld per gezin een bungalow huren en voor de gezamenlijke activiteiten (bijvoorbeeld de maaltijden, ’s avonds of met slecht weer) onze recreatiezaal huren. Of naast de groepsaccommodatie een bungalow voor uzelf huren.Vraag naar de mogelijkheden!
Wij zullen ons uiterste best doen om uw wensen te vervullen.
Klik hier om te zien wat we voor u kunnen regelen.
Na afspraak is het mogelijk de accommodatie te bezichtigen.
Klik hier voor een routebeschrijving.Wilt u weten of de accommodatie van uw keuze nog vrij is of een on line reserveringsaanvraag plaatsen?

Klik hier voor 'de Berk',  maximaal 16 personen
Klik hier voor 'de Beuk', maximaal 20 personen
Klik hier voor 'de Eik',    maximaal 20 personen
Klik hier voor 'de Iep',   maximaal 20 personenSGAD Logo klein
Wij zijn lid van de Samenwerkende GroepsAccommodaties Drenthe, de SGAD een samenwerkingsverband van meer dan 40 kwalitatieve groepsaccommodaties in alle soorten en maten. Klein of groot, van eenvoudig tot luxe. Een ding hebben ze gemeen; veel kwaliteit voor een redelijke prijs. Een verblijf op een van onze bedrijven geeft u de garantie van kwaliteit, goed gastheerschap en uitstekende service!
 
Change language:
Deutsch

Zorg / Onderwijs
Gezinnen
Groepsaccommodatie

Sitemap